Птахи одягають птахів
Тести та шпаргалки

Птахи одягають птахів


Твір з біології

Птахи, одягайте пташок.

Безкілеві птахи— це порядок птахів, які бігають і не здаються, поки не втомлюються. Характеризується скороченням летального апарату: грудний кіль за добу, груднийя короткий криль. Пір’я, що покриває тіло, м як і пух, до того, що не має зачіпок, яким скриплять бороди. Ноги міцніші і краще бігають. Більші-мішканці на відкритому просторі. Зір я слухаю гострі. Птахи, що розмножуються, живуть парами, деякі висиджують яйця і розводять самців. Зголодніли їжак цієї істоти, що росте

(дрибними хребтами і безхребетними), птахи-винятково істота їжак. Одні люди живуть поблизу пустель і степів, інші живуть біля лісів. Птахи без кіля поділяються на загонах чотірі: страуси, нанду, казуари та ківі.

Птахи Кілегруді— порядок птахів, які літають. Перед ними можна побачити абсолютну більшість видів птахів — понад 8550 видів з 8600.

У грудях птахів вуздечка грудної кісти проходить через кістозний гребінь-кіль, до якого прикріплюється м.язь, що принести з криля. Більшість з них вміють літати,

Тільки деякі дивіться проведені цю здатність. У небесних птахів добре розставлені маховики,

як правило, кермові пірI. ім’я Кілегруді птахи» в сучасних систематиках недостатньо.

Кіль, вентральний вірист грудини, служить для прикріплення сильно розслаблених виразок грудної клітки у ряду хребцевих істот. Наявність кіляязане с руху характер

передні лінії: кіль є в деях істот, шо рют (кроти) і особливо сильний розвиток

є у літаючих тварин (вимерла літаючого ящуру-птерозаври, птахи та кажани).

Етапи розвитку та особливості форми кіля у птахівязані з характером полот.

Особливо чудовий кіль для ласкаво літаючих небесних птахів, наприклад, для колібрі, стрижів.

Є він і у птахів, не добудовуються до полоту, а пливуть на допомогу крилю (пінгвіну).

У нелітаючих птахів (страуси, пастушки деяк і папуги) кіль за добу або навіть слабкі виразки. Деякі лебеді і журавлі мають порожній кіль і мстяться своїй частині великої трахеї, яка грає роль резонатора.

Основні ряди кілових грудей: курчата, синя, дятла, соколоподібна, совина.

Як курка — птахи середнього розміру, з широкими крилами і сильними чотироподібними ногами. МЯсо їхнє високої якщості. Смердюки відкладають яйця в ямку в землі, наїдаються росяним їжаком. Домашні кури нагадують банківських курей, які живуть в Індії. Курі є основнимєктом птахівництва. Також розводять фазанів, індиків, павічей, цесарок.

Об’єктом напування є фазани, що живуть у диких тваринах, як і тетеруки (тетеруки, глухарі, кури, рябчики).

Блакитний— Мають довгі гострі крила, короткі ноги від чотирми з пальцями, один із них випрямляє спину. Живуть смердять колоніями, добре літають.

Біля міст і сіл розрізняються саморобні сизари, біля лісів і полів живуть вяхир, клинтухи та інші.

Служить вальдшнеп, великий бекас і багато інших куликів (з куликів).єктами спортивне полювання.

Чайки і крячки, що живуть по берегах морів, на озерах і річках, літають над водою, випльовуючи з неї їжу. Їx трьома передніми пальцями складають лінію плавання.

Схожий на гусака включають качки гусаків і лебедів. Дикі гусаки вважаються вихідними формами, наприклад, розводять домашнього гусака і скакуна, що дає м’ясо, яйця, пух. Дикий гусак служить важливим об’єктом спортивного та промислового поливу.

Дуже цінується пух ніркових спортсменів.

Соколоподібні— орли, яструби, місяці, шуліки, соколи, хижини грифів, які роблять гострі викривленими пазурами і сильним вигином щелеп. Дивовижно жити парами, хоча важливо служити їм як хребетним істотам. Дрібні соколоподібні личинки комахи, грифи, хрипкі й сукиятники їсти падаль. Птахи Хіжі звинувачують багато шкідливих гризунів, приносячи більше меланхолії.

совина— нічні хатини, які харчуються різними хребтами. Сови в’януть очі лазурою і вітерцем, їхні величні очі спрямовані вперед. Ши закладає гнучку, яка дозволяє їй повертати голову на 300 градусів, а зовнішній палець не може повертатися ні вперед, ні назад. Сови звинувачують велику кількість гризунів.

Одна сова бореться за 1000 водопоїв і ведмедів.

дятел- лисиці птахи, будівництво лазити по деревах. Ноги в них короткі, з гострими пазурами, два пальці випрямлені вперед, а два назад, пірУ мене більш твердий хвіст, загострений на кінчиках.

Перебуваючи на дереві, дятел упирається хвостом в дерево, а прямий гострі б’є кому з отворами і тріщинами в деревах. Найширший — дятел.

Горобін — ворони, галки, граки, плиски, сороки, чижи, ластівки та інші.

У головних ланцюгах малого і середнього розміру, які складають струнну пальці, короткі ноги з двома пальцями, три з яких прямі вперед, а один назад.

Спосіб життя птахів різний. Сморід денних птахів важливіший, наступного дня.

Більшість з них їдять комахи, які служать для годування курей, приносячи велике лихо сільськогосподарському та лісовому стану. Так батьківщина бешихи на літо може коштувати понад 100 кілограмів сарани, а найменша пташка наших лисиць — король, винуваючи в річках до 4 мільйонів лисячих ком і їх яєць.

Для лисиць і садів, особливо яскраво забарвлених синиць, племяток, щук, очеретяток, полови, дроздів, мухоловок та іволг.

Але деякі горобині (наприклад, горобці) іноді приносять шкуду, живлячись культурними наростами.

Поява перших птахів — сягає мезозойської ери і нагадує одну з давніх груп плазунов. Перший археоптерикс знань у юрських відкладах. Звуки Археоптерикса співають птаха з довгим хвостом і великі бенкети з боків, як розташовувалися парами. На їх щілинах гнили гострі зуби, а на крилах збереглися три довгих, які пальці вільно кришаться пазурами. Кіля не було.

Археоптерикс — галуз в еволюції птахів. Уявно, що археоптериксиси жили на деревах, і будівлі були менш імовірними, щоб змінюватися з дерева на дерево або перелітати з дерева на дерево.

Предками сучасних птахів, мабуть, були ще більш примітивні ящірхвости.

Наприклад, у мезозойських Єрі з’явилися сміливі птахи, у яких ще були вибиті зуби, а головний мозок був більш малим. Беззубі птахи з роговим джобом з’явилися лише в палеогені кайнозойської ери. На жаль, палеонтологічних надлишків не так багато, щоб свідчити про характер і темпи еволюції птахів.

Пінгвін. Маса тіла Довжина 40 (Галапаго пінгвін) до 120 (імперський пінгвін), важлива вага 3 до 42 кг. Оперення коротке, вузьке, рівномірно покриває тіло (без фартуха), на спині темне (чорне до блакитно-чорне), низ тулуба білий, а у деяких видів на голові жовтий з вкрапленнями або чубом. Грудні м’язи і грудина добре розвинені. Шчурки перетворюються на лусковидні пір’я останніх, якими пінгвіни веслують під час плавання і плавання. А відпочиваючі частини лап і короткий хвіст служать кермом. Іноді пінгвіни плюються, вилітаючи з води, як дельфіни. На березі, або лід виходить з ватажка стримера. На суші переходять з кроками, частіше бігають. У снігу кайдани на шию, орудуючи лабетами й ластами.

Розширені уздовж берегів Антарктиди, на островах субантарктики, незайманих узбережжях Австралії, Африки та Південної Америки; вздовж західного узбережжя Південної Америки —

Спуск до Галапагоських островів. Гніздяться на берегах колоніями (до мільйонів птахів);

Деякі бачать селитися невеликими групами або по одному. Гнізда — на каменях або галтах, у деяків — під корінням дерев і в печерах. Імператорський пінгвін розмножується на льоду; одне яйце, самець підстригає на лапах, згорнувшись пухнастою складкою, яка знаходиться на шиї; введення яєць три 65 деб. У пінгвіна Адели є чоловіче і жіноче яйце приблизно 35 деб. Маленькі пташки киплять поглядом, вкриті густим пухом.

Підрослих пташенят таких видів тулять в креветочних групах («яслах»), щоб захиститися на морозі, якщо батьки йдуть за їжею. Їдять рибу, головоногих молюсків, ракоподібних.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *